[Ossm-members] теми од 2006 година

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Sat Jan 13 17:18:04 UTC 2007


На саб, 2007-01-13 во 17:14 +0100, Арангел Ангов напиша:
> На саб, 2007-01-13 во 13:02 +0100, Новица Наков напиша:
> > [Ossm-members] Собир за оживување на МаЛинА Од: Арангел Ангов Датум:17.02.2006 
> 
> Се случи, искочи дека сепак луѓето што највеќе се залагаа за собирот и
> тврдеа дека сакаат да работат, whatever it takes за да се напраи тоа што
> треба, се откажаа уште на почеток. 

Инаку, МаЛинА = Ubuntu одамна. Се што фали е да се преведе
документацијата за да се добие целосен оперативен систем на македонски.
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list