[Ossm-members] теми од 2006 година

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Sat Jan 13 17:39:57 UTC 2007


Новица Наков напиша:
> Ја разгледував архивата. Кажете што се случи со:
> 
> [Ossm-members] OpenBalkans проект Од: Vladimir Stefanov Датум: 30.01.2006 

Ништо, проектот не беше прифатен од ЕУ. Ќе се проба оваа година пак, со
исправени грешки кои беа направени при аплицирањето. Кога ќе има нешто
ќе пишам.
Поздрав, ВладоMore information about the Ossm-members mailing list