[Ossm-members] besplatna obuka za MS Office od vladata...

Zaklina Gjalevska zaklina at nubsk.edu.mk
Wed Jan 17 08:50:50 UTC 2007


Информација...

Во денешен „Утрински весник“ на стр. 4, под наслов 

„Компјутерџиите бараат од Владата право на слободен избор на софтвер“

има кратка вест во врска со реакцијата на ОССМ и Метаморфозис за најавената 
бесплатна обука.

Поздрав,
Жаклина


More information about the Ossm-members mailing list