[Ossm-members] besplatna obuka za MS Office od vladata...

Misa Popovik popmisa at gmail.com
Wed Jan 17 09:18:31 UTC 2007


> „Компјутерџиите бараат од Владата право на слободен избор на софтвер“

Кои идиоти! Како може секогаш со именката „компјутерџии“ да не ословуваат. 
Веќе ако користат таква именка на толку широко множество, зошто не употребат 
„икт секторот“ некогаш.


More information about the Ossm-members mailing list