[Ossm-members] besplatna obuka za MS Office od vladata...

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Wed Jan 17 09:24:55 UTC 2007


На сре, 2007-01-17 во 09:50 +0100, Zaklina Gjalevska напиша:
> Информација...
> 
> Во денешен „Утрински весник“ на стр. 4, под наслов 
> 
> „Компјутерџиите бараат од Владата право на слободен избор на софтвер“
> 
> има кратка вест во врска со реакцијата на ОССМ и Метаморфозис за најавената 
> бесплатна обука.

http://www.utrinskivesnik.com.mk/?ItemID=7754B97D675B394EBD2DCEA93804AF56


-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list