[Ossm-members] План за Сподели знаење #5, 23.01.2007

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Jan 19 16:45:00 UTC 2007


Ајде да известам за уште едно споделување на знаење. На 5-тото издание на 
работилниците ќе се занимаваме со конфигурирање на веб серверот apache, и 
инсталирање и основни работи поврзани со Wordpress и Drupal.

http://spodeliznaenje.blogspot.com/2007/01/5-23012007.html

-- 
Новица

Магарето можеш со сила да го донесеш до река,
ама не можеш со сила да го натераш да пие вода.More information about the Ossm-members mailing list