[Ossm-members] кратки пораки од собранието на слободен софтвер македонија (17.01.2007)

Милош Столиќ misoss at gmail.com
Fri Jan 19 18:56:08 UTC 2007


Новица Наков wrote:
> 2. контакт со некој од  ПМФ да видиме дали постои можност
> студенти да учествуваат во локализација на Glade IDE-то како дел од
> семинарска или семинарска.

Зошто баш Glade?
Инаку лани како дел од предмет во 4-та година беше преведен moodle. 
Мислам дека преводот го поставија на официјалниот сајт.
-- 
Милош
Always remember you're unique, just like everyone else.
More information about the Ossm-members mailing list