[Ossm-members] кратки пораки од собранието на слободен софтвер македонија (17.01.2007)

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Fri Jan 19 21:01:47 UTC 2007


На пет, 2007-01-19 во 19:56 +0100, Милош Столиќ напиша:
> Зошто баш Glade?
> Инаку лани како дел од предмет во 4-та година беше преведен moodle. 
> Мислам дека преводот го поставија на официјалниот сајт.

Затоа што Anjuta и Glade официјално влегуваат во GNOME 2.18. Simple as
that. :)
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list