[Ossm-members] изјава за радио

Marlon Mircevski marlon at on.net.mk
Sat Jan 20 11:47:17 UTC 2007


Новица Наков wrote:
>  ... Дека е важно компјутерската 
> писменост да се спроведе на таков начин што граѓаните нема да бидат врзани за 
> производите на еден понудувач.
Особено што се работи за комерцијални производи, ако мислиме за истиот 
понудувач.

-- 
Марлон
More information about the Ossm-members mailing list