[Ossm-members] План за Сподели знаење #5, 23.01.2007

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Jan 22 17:17:21 UTC 2007


ОК. Имаме и камера. :) 

Сега уште да пројде сѐ како што планираме.

-- 
Новица

Магарето можеш со сила да го донесеш до река,
ама не можеш со сила да го натераш да пие вода.More information about the Ossm-members mailing list