[Ossm-members] План за Сподели знаење #5, 23.01.2007

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Jan 21 22:01:20 UTC 2007


Jovan Kostovski напиша: 

> Одлична тема за предавање, можеби малку во
> лошо време, сесија на етф ама нема врска

Ако е лошо времето, да му кажеме на човеков да си оди дома, па да дојде пак во 
март некаде а? :)

Мислам, ај не заебавајте со муабети за сесија. Сите сме биле студенти. Никој, 
никој не учи по цели денови. А и да има некој таков, што се 2 саати? Таман 
нозе да се протегнат и да се стекне искуство плус. 

Сесијата може само да биде лејмерски изговор.

-- 
Новица

The difference between 'involvement' and 'commitment' is like an eggs-and-ham
breakfast: the chicken was 'involved' - the pig was 'committed'.More information about the Ossm-members mailing list