[Ossm-members] План за Сподели знаење #6, 06.02.2007

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Sat Jan 27 14:57:42 UTC 2007


On Sat, 2007-01-27 at 13:48 +0100, Georgi Stanojevski wrote:
> Новица Наков напиша:
> 
> > Само да потсетам дека треба да смислиме што ќе правиме наредниот пат.
> 
> Може некој од заедницата што читал повеќе за ДРМ, Виста, iPod да не
> едуцира?
> 
> Нешто како алфа подготовка за некогаш да одиме пред Apple продавницата
> во трговски и да ги едуцираме тие што ќе влегуваат дека неможат да ги
> делат и преснимуваат песните ако купат iPod?
> 
> И да знае заедницата повеќе, за кога Микрософт ќе прават промоција на
> Виста во Македонија исто да ги едуцираме тие посетители.
> 
> Нешто во таа насока.
> 

Ако сакате, јас можам да зборам за ова.


-- 
Stojance Dimitrovski <sdimitrovski at gmail.com>
More information about the Ossm-members mailing list