[Ossm-members] План за Сподели знаење #6, 06.02.2007

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Jan 27 16:09:49 UTC 2007


Aбе јас мислам сѐ може да се прави. Тој што сака може само да напише што сака, 
колку време му треба и сл. И на блогот да се пише. 

Ова не ли е јасно до сега? Во пинцип нема некој што секогаш ќе одлучува за 
точните содржини.

-- 
Новица

Магарето можеш со сила да го донесеш до река,
ама не можеш со сила да го натераш да пие вода.More information about the Ossm-members mailing list