[Ossm-members] корисници на thunderbird

Savage savage790 at gmail.com
Sat Jan 27 17:39:47 UTC 2007


Новица Наков wrote:
> Savage напиша: 
> 
>> Да еве јас. Повеќе од 2 години за e-mail, 3-4 месеци за news.
> 
> На македонски или ?

Не, на англиски. За жал никако не можам да се навикнам да користам 
апликации на македонски.
Гледам работава е за одржување на преводот, па еве ќе се пријавам јас.
Само треба некој да ме воведе во преведувањето зошто до сега не сум имал 
никаква допирна точка со таа процедура.

-- 
Севиџ
More information about the Ossm-members mailing list