[Ossm-members] корисници на thunderbird

Милош Столиќ misoss at gmail.com
Sat Jan 27 18:16:21 UTC 2007


Новица Наков wrote:
>> Гледам работава е за одржување на преводот, па еве ќе се пријавам јас.
> 
> Сигурен си? Немој да се откажеш после 5 дена. :)
> 
>> Само треба некој да ме воведе во преведувањето зошто до сега не сум имал
>> никаква допирна точка со таа процедура.
> 
> Вака за почеток. Треба да се појави TB beta на македонски денес-утре. Па прво 
> да ја инсталираш и да ги прочепкаш сите опции. Користи го како што го 
> користиш и гледај дали има лоши ствари.
> 

Јас можам да се пријавам за помош, само да не бидам директно одговорно 
лице :)

Користам ТБ околу 2 години.

-- 
Милош
Always remember you're unique, just like everyone else.More information about the Ossm-members mailing list