[Ossm-members] средување на преводот на thunderbird 2.0

Filip Vidinovski On.net filipv at on.net.mk
Tue Jan 30 16:05:29 UTC 2007


Како се вика „price tag“ на македонски?


Арангел Ангов wrote:
> На вто, 2007-01-30 во 16:33 +0100, Новица Наков напиша:
>   
>> Прво, предлози за тоа како да се преведе tag се добредојдени.
>>     
>
> Таг. Чисто, кратко, едноставно и исто.
>   
Ц, само кратко е.More information about the Ossm-members mailing list