[Ossm-members] средување на преводот на thunderbird 2.0

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Tue Jan 30 17:26:24 UTC 2007


On Tuesday 30 January 2007 18:23, Stojance Dimitrovski wrote:

> Да се користи Фајл е подобро од Датотека, ама и по-современиот човек,
> мислам оние што се >= 30 години ќе разберат што значи. Исто ти се фаќа.
>

Малку офтопик, зошто луѓето над 30г. се посовремени? :)


More information about the Ossm-members mailing list