[Ossm-members] Листа на валути на македонски јазик?

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Wed Jul 4 10:46:15 UTC 2007


On 7/4/07, "Дими Т." <whats.new.with.ya at gmail.com> wrote:
> Здраво,
>
> Моментално го преведувам Moodle и таму има една листа со повеќето
> светски валути. Дали има некаде ваква листа на македонски јазик?

За листа не знам али иам сретнато одамна на launchpad во некоја од
програмите за Убунту (за КДЕ мислам дека беше)... пробај таму
Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list