[Ossm-members] mysql.com и македонија

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Jul 4 12:55:17 UTC 2007


На сре, 2007-07-04 во 14:42 +0200, Jovan Kostovski напиша:
> BTW: На овие пораки ништо не ми одговорија нити сменија нешто :(

Баш поради ова мислам дека не е лошо да поставиме една шаблон порака на
викито за кога некој ќе сака да испрати нешто вакво до некој си FOSS
проект тоа да биде убаво срочено и да не им даде многу простор за
прашања и вадење.

Директни врски до сите досегашни дискусии каде што имаме победено (не
спомнуваме спор со името, пошто за нас нема никаков спор). Можат да се
искористат дел од пораките кои што сме ги испраќале до разните поштенски
листи на разни проекти како наши аргументи за тоа зашто треба да ни
дозволат да се викаме како што сакаме.

Значи требаат врските до пораките (Google) и некој да седне да го
состави сето тоа. ;)
-- 
Арангел
[ufo.linux.net.mk]
[ufo at linux.net.mk]
More information about the Ossm-members mailing list