[Ossm-members] Call for testing (Firefox, Thunderbird)

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Fri Jul 6 12:05:37 UTC 2007


> После маратонот за пријавување на грешки и маратонот за поправање на
> истите, доаѓа време да се тестираат поправките...

Исто е важно да ги испоотворите сите можни дијалози и прозорчиња и сл. за да 
не се појави негде yellow-screen-of-death-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list