[Ossm-members] поправки на мозила веб

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Jul 13 20:47:35 UTC 2007


> Секако, не мора да се прифатат.

се обидувам да сфатам зошто сакаш да биде *со* интернет, наместо *на* 
интернет. тоа со иновации ќе го преуредам поинаку.

фала на двајцата.-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list