[Ossm-members] Баг или???/

Милош Столиќ misoss at gmail.com
Sun Jul 15 19:01:54 UTC 2007


Kiril Dimeski напиша:
> Ми се случува на повеќе пати на Firefox, кога притикам Ctrl+T да не ми 
> се појави нов таб.
> А од File-New Tab излегува нов таб.
> Дали е ова некој баг или???

Види да не имаш вклучено кирилична подршка тогаш. Со мк тастатурата 
кратенките не работат (барем под Гном).

-- 
Милош
Always remember you're unique, just like everyone else.More information about the Ossm-members mailing list