[Ossm-members] 2s.mk web

Blagoj Kapsarov kapsarovb at gmail.com
Mon Jul 16 12:27:02 UTC 2007


Насловната е направена по W3C - XHTML 1.0 Strict, стандарди
целосно е флексибилна за менување, додавање и слично.

Само треба логото да се промени со поквалитетна слика, тоа
вероватно да се побара од Гоце и можам да кажам со среќа.
:))))

http://labs.infodesign.com.mk/blagoj/

-- 
kapsarovb.blog.com.mk
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070716/fe25d5d8/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list