[Ossm-members] SFD2007 - дискови и организирање

Kiril Dimeski dkire at taratur.com
Fri Jul 20 11:17:09 UTC 2007


ЛугоП, официјално ќе го прославува настанот во Прилеп.
Колку дискови ќе ни бидат доделени, тоа останува на Вас.

Значи, за да ја оправдаме двојната регистрација, ќе се поделиме во две
групи. 
Едната ќе прославува на плоштадот Александрија, а другата ќе прославува
пред саат кулата.
Потоа настанот, ќе продолжи во салата за состаноци во општината, каде што ќе се
 направат презентации, зошто слободниот софтвер е важен....


--
Kiril Dimeski
coordinator of LugoP, Prilep
------------------------------
My MSN : kire_pp_mk at hotmail.com
My Jabber : kirildimeski at bagra.net.mk
My blog : http://kirildimeski.wordpress.com
My site : http://netismak.com.mk
==
My portfolio 
http://skorpion.org.mk
http://dur.org.mk
http://netismak.com.mk/holidej - soon 

Also visit :
http://taratur.com
http://lugola.net
http://wiki.lugola.netMore information about the Ossm-members mailing list