[Ossm-members] fyi: mozilla.blog.com.mk

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Tue Jul 24 13:07:56 UTC 2007


Во вторник 24. јули 2007 14:53 Дамјан Георгиевски напиша:
> Туку, што ќе правиме сега со http://mozilla.softver.org.mk/ ??

Некој не се искоординирал со некого?

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list