[Ossm-members] stardict пак се развива

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Jul 25 10:25:44 UTC 2007


> Денес добив порака, пак се работи на проектот. Верзија 3.0 ми се чини.
> Новата po датотека е 400 стринга. Јас немам време да се занимавам со тоа,
> па некој ако сака да го преземе - нека се јави.

ОК. Решено. Кирил Димески ќе работи на ова.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list