[Ossm-members] Проблеми и потреби на мк тимови за локализација на слободен софтвер

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Tue Jul 31 20:35:36 UTC 2007


>> Според мене страницата треба да содржи општо упатство за
>> заинтересираните луѓе што сакаат да се вклучат во активностите.
>> На крајот може да има по еден краток дел за сите проекти.

> http://wiki.lugola.net/Упатство:Водич_за_КБабел
> http://wiki.lugola.net/Правила_за_преведување_на_KDE

да тоа и јас сакав да го кажам ... веќе постои тоа ... можеби треба да се 
прошири и среди, но wiki-то веќе постои и Е медиумот за такви информации.

Така да, тој issue е half closed.


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list