[Ossm-members] studii vo Koreja

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Fri Jun 1 13:03:50 UTC 2007


Јес дека сајтот им е глуп и у флеш... разглејте убаво... може да е
добро место за студии за имплементација на икт политики од технички и
управувачки аспект... Или може да е само лажен сајт со задна намена на
трговија со луѓе. :-)

http://ittp.icu.ac.kr/

-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list