[Ossm-members] Whitepaper дополнување

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Jun 1 16:35:49 UTC 2007


Треба да се дополни Whitepaper-от од сајтот на ОССМ. Ќе се преведува
целиот текст од страницата подолу. Барам искусни преведувачи да
помогнат. Кој сака да се пријави нека пише тука или нека ми прати порака
за да му дадам дел за превод.

Веќе контактирав со авторот и смееме да го користиме текстот каде сакаме
се додека пишува кој е автор.

Адресата е:
http://www.dwheeler.com/oss_fs_why.html
-- 
Арангел Ангов
Веблог: http://ufo.linux.net.mk
џабер/е-пошта: ufo at linux.net.mk
More information about the Ossm-members mailing list