[Ossm-members] Whitepaper дополнување

Jovan Naumovski jove.mk at gmail.com
Fri Jun 1 17:01:20 UTC 2007


На пет, 2007-06-01 во 18:35 +0200, Arangel Angov напиша:
> Треба да се дополни Whitepaper-от од сајтот на ОССМ. Ќе се преведува
> целиот текст од страницата подолу. Барам искусни преведувачи да
> помогнат. Кој сака да се пријави нека пише тука или нека ми прати порака
> за да му дадам дел за превод.
> 
> Веќе контактирав со авторот и смееме да го користиме текстот каде сакаме
> се додека пишува кој е автор.
> 
> Адресата е:
> http://www.dwheeler.com/oss_fs_why.html

*** Се тркала tumbleweed
More information about the Ossm-members mailing list