[Ossm-members] поштеснки лисит

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Jun 3 14:47:24 UTC 2007полека полека го мигираме сајтов. каже те ми која од листиве постои, т.е. дали 
има некои нови освен оссм

http://www.slobodensoftver.org.mk/?s=mejlinglisti

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list