[Ossm-members] поштеснки лисит

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Sun Jun 3 16:57:08 UTC 2007


On Sunday 03 June 2007 16:47:24 Новица Наков wrote:
> полека полека го мигираме сајтов. каже те ми која од листиве постои, т.е.
> дали има некои нови освен оссм
>
> http://www.slobodensoftver.org.mk/?s=mejlinglisti


mkde-l10n постои, ама не е нешто активна...

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list