[Ossm-members] a kingdom, a kingdom for a donkey...

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Jun 4 14:59:10 UTC 2007


On 6/4/07, Jovan Naumovski <jove.mk at gmail.com> wrote:
> На пон, 2007-06-04 во 07:08 +0200, Новица Наков напиша:
> > ...ќе пријават највеќе грешки на flyspray. ловот почнува
> > денес, минимумот е 20 грешки.
>
> 20 вкупно грешки од сите три апликации или по 20 од секоја одделно?

Да се надеваме дека нема да има 60 грешки. Така што за почеток 20 од сите три.

-- 
Igor Stamatovski
_____________________________
Free Software Macedonia
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk


More information about the Ossm-members mailing list