[Ossm-members] миграција , преводи , и сл. беше: поштеснки лисит

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Mon Jun 4 22:26:17 UTC 2007


On Tuesday 05 June 2007 00:07:46 Новица Наков wrote:
> Ако го нема бонтонот за мејлинг листата на вики добро би било да се
> премести.

http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members


-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
http://wiki.lugola.net - your future!
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list