[Ossm-members] миграција , преводи , и сл. беше: поштеснки лисит

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Jun 6 15:13:56 UTC 2007


> ПС. Глиша, мислам дека ќе успееме некако да ги хостираме статичките
> страници /installfest и сл на друпалов. Ако сакаш ти можеш барем да ги
> направиш да бидат баш статички, т.е. пхп формулари за пријавување и сл да
> отстранише. html страници да останат. м?

и дали може да се договориме за некоја структура од типот /nastangodina

/maraton2002 /maraton2003 /installfest2003 и сл.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-membersMore information about the Ossm-members mailing list