[Ossm-members] Македонски слободен софтвер

Viktor Stojanovski stojanovski.viktor at gmail.com
Wed Jun 6 18:35:58 UTC 2007


> Размислувам да отвориме сајт за македонски слободен софтвер. Да се хостира и
> да се промовира. Нешто како sourceforge само што хм...да биде нешто како
> портал.
Дефинитивно сум ЗА !

> Само се плашам дека нема доволно луѓе кои развиваат софтвер кај нас, а и тие
> што развиваат не развиваат слободен.

Колку порано се започне ваков проект толку подобро.

>
> Поздрав
>
>
> --
> Aleksandar Balalovski
> http://blog.gemidjy.info
> http://wiki.lugola.net - your future!
> gemidjy at lugola.net
> Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


-- 
<<<Stojanovski Viktor>>>


More information about the Ossm-members mailing list