[Ossm-members] Македонски слободен софтвер

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Jun 6 18:40:03 UTC 2007


> Размислувам да отвориме сајт за македонски слободен софтвер. Да се хостира
> и да се промовира. Нешто како sourceforge само што хм...да биде нешто како
> портал.


Тоа е она што треба да се направи на softver.org.mk. Затоа и требаше да се 
инсталира  trac/gforge/something.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-membersMore information about the Ossm-members mailing list