[Ossm-members] Македонски слободен софтвер

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Wed Jun 6 23:09:31 UTC 2007


On 6/7/07, Arangel Angov <ufo at linux.net.mk> wrote:
> На сре, 2007-06-06 во 23:50 +0200, Aleksandar Balalovski напиша:
> Јас би сакал да ги охрабрам сите заинтересирани да се пријават да го
> направат сајтов, идејата е да се направи македонски sourceforge.

Јас имам нешто вишок време, давајте идеи што ни е потребнод
да се испрограмира и да му седнеме ;)
Идеи имам многу, ама џабе да ги кодирам тие работи ако ги користам само јас.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list