[Ossm-members] Македонски слободен софтвер

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Jun 7 14:20:48 UTC 2007


Jovan Kostovski напиша: 

> Јас имам нешто вишок време, давајте идеи што ни е потребнод
> да се испрограмира и да му седнеме ;)

еве инсталирај trac/gforge за softver.org.mk

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-membersMore information about the Ossm-members mailing list