[Ossm-members] Македонски слободен софтвер

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Jun 7 12:20:32 UTC 2007


Zlatko Trajceski напиша: 

> Домејнот www.softver.org.mk е на Слободен софтвер Македонија, а самиот
> сајт е и пред организациајта (старата верзија).

старата верзија уствари уште е онлајн.  пример текстови што може да се 
пребацат на викито има овде: 
http://softver.org.mk/stara/index2.php?vidi=tekstovi/index.php

а има и други ствари за кои треба да се провери дали се уште корисни. -- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-membersMore information about the Ossm-members mailing list