[Ossm-members] Македонски слободен софтвер

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Thu Jun 7 16:40:28 UTC 2007


On Thursday 07 June 2007 16:20:48 Новица Наков wrote:
> Jovan Kostovski напиша:
> > Јас имам нешто вишок време, давајте идеи што ни е потребнод
> > да се испрограмира и да му седнеме ;)
>
> еве инсталирај trac/gforge за softver.org.mk

Патем, и јас нешто експериментирам со trac. Треба само да видам што како со 
интеграцијата со svn.
gforge го разгледав, нешто не ми прави ќеиф.
А евентуално ова? https://gna.org/projects/savane (http://savannah.nongnu.org/ 
работи на него)

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list