[Ossm-members] Приказната за Марија

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Jun 7 18:32:24 UTC 2007> Поракава се однесува на воведниот дел кој го склопи Јован, каде ќе
> примениме идеја веќе видена во „Слободата и Ти“, делот со приказната.

Абе се сеќава некој (или може да најде) кога беше направено „Слободата и Ти“ 
за да го ставиме на вики?

> Значи Јован напиша една приказна и јас пробав да ја подобрам по моето
> видување (го имам и оригиналот), па ја ставив на:


Македонскиот РМС а? :) Добро е ми се допаѓа. 

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-membersMore information about the Ossm-members mailing list