[Ossm-members] Босна Босна

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sun Jun 10 17:16:25 UTC 2007


On Sunday 10 June 2007 16:35:44 Aleksandar Josifoski wrote:
> Значи, давам 50ден за цд и 100ден за двд.

Мислам дека Вторник на Сподели Кино може да се среди тоа. Која дистрибуција ја 
сакаш? Ако ја нема некој од Ск ќе донесам од Битола бидејќи и јас ќе сум 
таму.

Поздрав-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
http://wiki.lugola.net - your future!
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list