[Ossm-members] интелектуална сопственост на сител

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Mon Jun 11 22:45:18 UTC 2007


> кој сака може да го прати. да им го наполниме сандачето.

Пратено :) (по Новица)

Значи „новинариве" од Сител отсекогаш биле такви сељачишта да немам
зборови да ги опишам. Не дека другите се поарни, ама овие ептен си го
бараат... Животот е таков каков што нивните очи го гледаат, нема
алтернативи, нема подобро... Се прашувам само кој ли студент го
подготвил прилогот за „ценетата" емисија и што ли му била крајната
цел. Обично така најмуваат деца да тресат што им дојде... Баш ми е
криво што не ја гледав емисијата... реприза кога?


More information about the Ossm-members mailing list