[Ossm-members] Дефиниција за слободни дела од културата

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Thu Jun 21 16:18:15 UTC 2007


Новица Наков напиша:

> хм.. ми се чини подобро ќе биде на листава наместо директно на вики пошто 
> сакам убаво да го средам преводот. 

Фак ју неможе на листа, види минати тредови задњиве 5 години како се
решаваат* проблеми за преводи на листата.

*НЕ СЕ РЕШАВААТ!

Има на викито Discussion, таму полемизирајте ако мислите дека има потреба.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list