[Ossm-members] Дефиниција за слободни дела од културата

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Jun 21 16:26:56 UTC 2007


> Има на викито Discussion, таму полемизирајте ако мислите дека има потреба.

да.. глиш во право си. :) моето извнинување за непромислениот предлог. :)


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_МакедонијаMore information about the Ossm-members mailing list