[Ossm-members] drupal за ss.org.mk

novica at bagra.org novica at bagra.org
Sat Jun 23 09:02:36 UTC 2007


> Упаѓам малце со едно прашање офтопик:
> Целиот сајтот ќе биде двојазичен (мк, анг) или само
> некои странички (како она About us)?

Сега за сега само тоа, но не можеме да ја предвидиме 
иднината.
  
> Двојазичноста може многу лесно да се направи
> со модулот за друпал i18n. Си имам играно со
> него многу фино работи.


не знам. јас мислев да го држиме друпалот што е можно со 
помалце модули за да имаме лесен апгрејд кога ќе треба.More information about the Ossm-members mailing list