[Ossm-members] Free speech vs. free beer

novica at bagra.org novica at bagra.org
Sun Jun 24 11:17:00 UTC 2007


> Од друга страна пак над 90-95% од проектите што се 
> слободен софтвер се
> бесплатни, има само мал дел кои се слободен софтвер, а 
> се комерцијални. 

Абе, целиот слободен софтвер е комеријален! Ало?!

-- новицаMore information about the Ossm-members mailing list