[Ossm-members] Free speech vs. free beer

novica at bagra.org novica at bagra.org
Sun Jun 24 12:51:18 UTC 2007


> Да, има огромна комерцијална вредност, но сепак најчесто
> може да се најде за ниска цена.


што нема никаква врска едно со друго, па затоа не 
создавајте забуни.

слободниот софтвер е софтвер кој може да се користи за 
било што па и во комерцијални, терористички, религиозни 
или рибарски цели.

ниската цена е прашање кое не е поврзано со ова.

-- новицаMore information about the Ossm-members mailing list