[Ossm-members] ЧПП Ажурирање

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Mon Jun 25 09:31:16 UTC 2007


On Monday 25 June 2007 11:25:12 Biljana wrote:
> Па еве и од мене нешто:
> http://wiki.lugola.net/За_заедницата

Ти уште водиш инает али ајде...

Мислам дека 5тата точка иако е така, не треба да правиме нешто ако бараме 
благодарност, мора да потенцираме колку е важно луѓето да се свесни дека 
заедницата прави нешто за нив. Ако не се благодарни барем нека не одмагаат. И 
Вики не е блог :)

Поздрав

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
http://wiki.lugola.net - your future!
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list